ProfiCentar.ba

Kako kupiti?

Profi Centar

Kako kupiti?

Da biste kupili bilo koji od artikala na stranici, potrebno je izvršiti proces registracije. Popunite tražene podatke u polja predviđena za to ili se jednostavno prijavite putem Facebook-a.

Nakon što se registrujete, prijavite se na stranicu proficentar.ba.

Artikle dodajete u korpu klikom na

Pojavit će se prozor

Kliknite na „zaključi kupovinu“.

KUPOVINA U 3 JEDNOSTAVNA KORAKA

1. ADRESA I NAČIN DOSTAVE

Provjerite tačnost svojih ličnih podataka ili podataka pravnog lica, te odaberite način i datum dostave.

Ukoliko vrijednost kupovine prelazi 200 KM, bit će Vam ponuđena besplatna dostava, u suprotnom dostava je 9 KM. Artikle dostavljamo brzom poštom na Vašu adresu, bilo gdje u Bosni i Hercegovini, u roku od 1-2 radna dana, a možete ih i lično preuzeti u našoj prodavnici u Sarajevu (Bačići 58).

2. PLAĆANJE

Odaberite način plaćanja: pouzećem, virmansko, kartično.

Plaćanje pouzećem vam omogućava da iznos narudžbe platite prilikom dostave na navedenu adresu. Plaćanje pouzećem se vrši isključivo u gotovini i konvertibilnim markama, dostavljaču prilikom same isporuke na navedenu adresu. U slučaju da primatelj nije u mogućnosti preuzeti pošiljku na definiranoj dostavnoj adresi u trenutku dostave, dostavljač ostavlja obavijest o prispijeću pošiljke.

Kod virmanskog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete dobiti sve potrebne podatke za uplatu, uključujući broj računa na koji trebate uplatiti te vrijednost narudžbe. Uplatu potom možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune - putem banke, pošte ili sl. Po primljenoj uplati, poslat ćemo vam naručene proizvode na naznačenu adresu.

Kartično plaćanje je preferirani način naplate na ProfiCentar.ba. Brzo, jednostavno i sigurno plaćanje putem Visa, MasterCard, American Express, Diners i Maestro kartica. Potrebno je da popunite polja: broj kartice, datum važenja kartice, CVV kod (trocifreni kod koji se nalazi sa zadnje strane kartice).

Moguće je plaćanje na rate. U nastavku su informacije o bankama koje podržavaju obročno plaćanje:

  • Unicredit: Visa Classic, MasterCard Revolving, Visa Revolving, Zlatna Visa Revolving do 24 rate. Korisnik ima opciju izabrati broj rata prilikom plaćanja.

Kod plaćanja karticama sljedećih Banaka, korisnik ne bira broj rata, nego se iznos kupovine dijeli na predefinirani broj rata dogovoren između kupca i Banke a u zavisnosti od iznosa kupovine:

  • Sparkasse: MasterCard Shop&Fun kartica do 36 rata
  • BBI: Visa kupovna kartica do 36 rata
  • Sberbank BH: Cash Card kartica do 36 rata
  • Raiffeisen: VISA Magic Card kartica do 36 rata
  • NLB banka: MasterCard Charge kartica do 24 rate
  • American Express kartica do 12 rata
  • Visa Inspire Intesa banke kartica do 12 rata

Sigurnost podataka na ovim stranicama omogućena je upotrebom SSL sigurnosnog protokola. ProfiCentar.ba ni u jednom trenutku ne pohranjuje podatke o kreditnoj kartici. Sigurna online autorizacija i plaćanje.

2. KRAJ NARUDŽBE

Klikom na dugme završi kupovinu proces je završen. Ukoliko ste ispravno uradili sve korake, pojavit će se ekran da je vaša narudžba uspješna.

Kupljene artikle šaljemo brzom poštom i na Vašoj adresi su u roku 1-2 radna dana.

Proficentar.ba zadržava pravo da u slučaju nemogućnosti isporuke u obećanom roku (1-2 radna dana) kontaktira kupca i obavijesti o novom roku isporuke. Za sve potrebne informacije i provjere prije same kupovine nas možete kontaktirati na 033/776-385 ili 062/911-661.

BRZA KUPOVINA

Želite kupiti određene artikle, ali zamorno vam je da prolazite kroz cijeli proces kupovine preko web stranice?

Nudimo vam opciju brze kupovine!

1. Kliknite na dugme brza kupovina
2. Popunite podatke
3. Sačekajte da vas pozove neko od našeg prodajnog osoblja. :)