Novosti

Profi centar Novosti

BATERIJA GRATIS! Uz Z modele MAKITA GARDEN DC LXT uređaja.

Od 1.11. do isteka zaliha uz kupljeni Garden DC LXT uređaj dobijate gratis bateriju 18 V 3 Ah u vrijednosti 149 KM.

Posljednjih nekoliko godina akumulatorski alati postaju sve popularniji zbog svoje izvrsnosti i performansi. Zamjenjuju sve stare alate svojom naprednom tehnologijom i karakteristikama. Većina profesionalaca koji redovno koriste alate u svom poslu postaju svjesni toga. Akumulatorski alat je dostupan u različitim modelima i mnogo je prednosti koje nudi:

Praktičnost

Vrlo su praktični. Možete upravljati i jednom rukom jer su lagani za nošenje. Dizajn je kompaktan kako bi olakšali radniku napetost u rukama.

Mobilnost

Budući da su akumulatorski alati napredniji od električnih alata, praktičnije ih je nositi bilo gdje. Vrlo su prijenosni jer nemaju vanjski kabel za spajanje i korištenje. Pojavom akumulatorskih alata postalo je jednostavno raditi na otvorenom.

Baterije velikog kapaciteta

Akumulatorski alati izrađeni su za upotrebu litijumskih baterija za rad. Za rad ovog alata nije potrebna nikakva utičnica. Vrlo su prikladni za obavljanje poslova u udaljenim područjima gdje nema na raspolaganju napajanja.

Riješite se opasnosti

Ako vam je sigurnost na prvom mjestu, najbolji su akumulatorski alati. Kako nemaju fizičku vrpcu, svoj posao možete sigurno obavljati bez ozljeda. Nema šanse da se spotaknete i padnete jer nema potrebe za produžnim kabelom.

Dvostruke baterije

Dvostruke baterije su prednost bežičnih električnih alata. Ako koristite jednu, možete za to vrijeme puniti drugu bateriju ili puniti obje u isto vrijeme sa Makita duplim brzim punjačem koji istovremeno puni dvije baterije za, u prosjeku, 20 minuta. Zamijeniti ove baterije je vrlo jednostavno, a također i dugotrajno. Svoj posao možete kontinuirano raditi u pokretu.

Akumulatorski proizvodi jesu cjenovno višeg ranga, ali kada uzmete u obzir sve prednosti, nema ništa loše u plaćanju više za učinkovitiji proizvod. Ljudi koji redovno koriste alat za zahtjevnije poslove vrlo vjerovatno će se odlučiti za ove uređaje jer im najbolje odgovaraju i ujedno olakšavaju njihov rad.

Donosite pametne odluke i odaberite najbolji akumulatorski alat za vas!

Povratak na izlist